Kripto para ile tatile çıkmak mümkün

btc
Daha Fazla Göster

Son dönem de kripto para birimlerinin yükselişine tanıklık ediyor ve bu pazarın en dikkat çekici isimlerinden bir tanesi de BTC
6 aylık süreç ele alındığında kripto para, yatırımcılarına yüksek yüzdeler ile kar elde ettirdiğini de ifade etmek mümkün. Kısa vadede olmasa bile uzun vadede gerçekleştirilecek olan kripto para yatırımları ile birlikte artık tatil yapmak da mümkün hale geliyor.

Yatırımların yanı sıra direkt kripto para üzerinden ödeme alan seyahat firmaları ve konaklama şirketlerinin olduğunu da belirtmekte fayda var. Yeni dönem kripto para birimi olarak karşımıza çıkan Bitcoin, en çok kazandıranlar arasında yer alıyor ve kış döneminde alacağınız Btc ile birlikte yaz dönemine kadar tatil paranızı çıkartabilmeniz de artık hayal değil.
Öyle ki Amerika’dan tutun Çin’e kadar olan bir yelpaze sunabiliniyor. Kripto para firmaları, kripto para kullanımı için pos cihazları üretmeye bile başladılar. Öyle ki isterseniz cep telefonunuzdan ödeyebilir veya turizm acenteleri aracılı ile kripto parası ödemesi gerçekleştirebilirsiniz.
Endonezya’da 8 gecelik bir tatili 85 kripto para ile yapabilirsiniz.Antalya’da birkaç turizmci kripto paralarla tatil imkanını sunmaya başladı.

An itibarıyla harekete geçer ve 300 lira gibi küçük bir miktar ile kripto para yatırımı için adımlarınızı atarsanız en kötü ihtimalle 6 aylık süre sonunda yatırımlarınıza ek olarak kazanç elde edeceksiniz ve bu da güzel bir tatilin kapılarını aralayacaktır. Bu elbette olumlu bir bakış açısı ancak bunun yanında riskleri ve düşüş ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekiyor…

ALİ AYDIN / ADALARHABER

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin