Adalar’da Devlet Görevlileri Hakkında Suç Duyurusu

suç duyurusu
Daha Fazla Göster

Hayvan hakları aktivisti ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Zülal Kalkandelen, Adalar’da bazı devlet görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Zülal Kalkandelen, RUAM hastalığı sebebiyle itlaf edilen atlar ve faytonlu atların çalıştırılmasına izin veren idari yöneticilerinde sorumlu olduğunu belirterek, Adalar Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Kalkandelen’in suç duyurusunda, şu an görevde olan Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan ve geçmişte kaymakamlık görevini sürdüren Hikmet Dengeşik ve Ahmet Arabacı, Adalar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Feramiş Çiftçi, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, Adalar İlçe Sağlık Müdürü Güliz Ülkü’nün isimleri yer alıyor.

Zülal Kalkandelen Göz Altına Alındı

Suç duyurusunda bulunan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Zülal Kalkandelen, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bugün sabah saatlerinde göz altına alındı.

Polisler eşliğinde Kartal Adliyesi’ne götürülen Kalkandelen’in hakkında hayvan hakları konusu nedeniyle şikayet olduğu belirtildi. Zülal Kalkandelen savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin