Adalar’da 104 Emekli Amiralin Açıklamasına Tepki

tepki
Daha Fazla Göster

Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili tartışmaların ardından ‘bildiri’ yayımlayan 104 emekli amirale, hükümet yetkilileri ve siyasilerin ardından, bazı adalı vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarından da tepki geldi.

Ak Parti Adalar İlçe Başkanı Sina ŞEN, MHP Adalar İlçe Başkanı Suat Vural, Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ve bazı adalı sakinlerinin katıldığı basın açıklamasını, Eğitim Platformu Adalar Temsilcisi Fahrettin Özdemir okudu.

Özdemir; “Bizler Vatan Nöbetimizin başındayız! Bu Aziz Milletin, tarihin en organize ve en alçakça kalkışmalarına, darbe girişimlerine karşı, tek vücut olup ayağa kalktığını” söyledi.

Aralarında Ensar Vakfı, ÖNDER, TÜRGEV ile KADEM gibi sivil toplum kuruluşlarının da yer aldığı platform üyeleri, cuma namazının ardından Büyük Ada camii önünde toplandı.

Özdemir, “Milletin kendisine biçilmek istenen kefeni yırtıp attığını, kendisini tarih sahnesinin dışına atmak isteyen dahili ve harici düşmanlara bir daha asla unutamayacakları hezimetler yaşattığını belirtilen Özdemir, “15 Temmuz’da verilen dersi idrak etmekten uzak olanlar bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cüretine ve hadsizliğine kalkışmışlar. Millet iradesine karşı hala bu gibi antidemokratik girişimlerden, darbe imalı bildirilerden, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkanlardan, bir sonuç alabileceğini düşünenler varsa, onlara ve tüm uzantılarına karşı buradan ilan ediyoruz. Hodri meydan. Dün de olduğu gibi bugünde Vatan Nöbetimizin başındayız” dedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 104 emekli amiralin imzaladığı bildiriyle ilgili soruşturma başlatmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin