Adalar’da Giriş Çıkışlara Sıkı Denetim Geliyor!

denetim
Daha Fazla Göster

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Suçlulara göz açtırmamak ve Adalar’ın huzur ve rafahını sağlamak amacıyla Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü, uygulamalarına yenisini ekledi.

Adalar’da Giriş Çıkışlara Sıkı Denetim Geliyor

Araç çıkarma iskelelerine koyterner yerleştiren Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç unsuru olan etkenleri ve kişileri yakından takip edecek.

Böylece Adalar’da yaşanan uyuşturucu vakalarının önüne geçilmiş olunacak.

İlk koyternerler Büyükada Lunapark Meydanı ile Adalar Belediyesi araç çıkarma iskelesine konuldu. Uygulamanın zamanla bütün Adalar’ı kapsayacağı belirtildi.

ALİ AYDIN / ADALARHABER

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

1 Yorum

  1. Avatar

    Nasıl bir denetim uygulanacağını merak ediyorum. doğrusu. Bu kocaman konteynerler olmadan denetim olmaz mıydı acaba? Ada sahiline gerek motor iskeleleri gerek bir takım işyerleri olarak gecekondu tarzı çirkin yapılaşmaya ek şimdi de bu sevimsiz, adaya yakışmayan konteyner’ların kalıcı olarak yerleştirilmesini onaylamıyorum. Evet, Adaya gelenlerin denetlenmesi yanlış değil ama çok noktadan giriş olması bunu güçleştiriyor. O nedenle giriş kapıları yani iskeleler azaltılmalı hatta tek yerde toplanmalıdır. . Şimdi denetim amacıyla her iskele yanına bir beyaz gecekondu olmaz, zaten belediyeye ait 1 tanesi yeteri kadar estetiği bozup, görüntü kirliliği yaratıyor! İnşaat şantiyelerinde geçici olarak kullanıldığı için sorun değil ama Ada gibi kalıcı olarak kullanılacağı yerlerde bunları biraz daha çevreye uyumlu ve estetik yaptırmak mümkün değil mi acaba? Lunaparkta bu çevreden kopuk, alakasız beyaz kulübe gözünüzü ve gönlünüzü rahatsız eymeyecek mi ? En kötü olan da; resmi makamların görev yapmak adına motorlu araçlarla Adayı doldurmaları yetmemiş gibi, şimdi de bu klübeleri Adanın bağrına saplanmış bıçak gibi kondurmaları. Oysa resmi kurumların bu konuda hassas olmaları gerekir! Çünkü onların Adadan elde edecekeri maddi bir çıkarları yok, o yüzden de görevleri süresince kazandırdıkları güzelliklerle, hizmetle anılacaklar. Umarım bir şekilde bunlara da estetik ve çevreye uyumlu bir görünüş sağlamanın yolunu bulurlar. .

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin