Adalı yazar Leda Boyacı’nın 2. kitabı çıktı

Leda Boyacı
Daha Fazla Göster

Adalı yazarımız olan Leda Boyacı’nın 2. kitabı çıktı. İlk kitabı İKİ ŞEKERLİ ile yazarlık dünyasına giriş yapan Leda Boyacı BENİ BIRAKMA adlı romanıyla edebiyat alanında emin adımlarla ilerliyor.

Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik Bölümünü 2.likle bitiren yazar BENİ BIRAKMA romanıyla çok ses getireceğe benziyor. Romanda Ali ve Zeynep’in yaşadığı zorlu aşk hikayesi ve hukuk fakültesinde başına gelen olaylar daha sonra iş hayatına atılma arzusu ve gizemli yangının gerçek yüzü… Aşk, felsefe, polisiye, macera gibi öğeleri içeren kitabında beklenmedik bir son sizleri bekliyor.

Okuyucunun elinden bırakamayacağını söyleyen yazar Leda Boyacı çok sürükleyici olaylar art arda sıralanıyor, diyor.

BENİ BIRAKMA Ateş Yayınları tarafından Nisan 2021 tarihinde basılmış olup tüm online kitap satış sitelerinden temin edilebilir. İlk kitabına gösterilen yoğun ilginin bu kitap için de geçerli olacağına inanıyor.
www.pembevagonlar.com dan da temin edebilirsiniz.

Leda Boyacı, Victor Hugo’nun sözlerinin kendine hayat felsefesi olarak örnek aldığını söylüyor.
”Öldükten sonra yaşamak istiyorsanız; ya okumaya değer şeyler yazın, ya da yazılmaya değer şeyler yaşayın”. Bu sözler benim yazı yazmaktaki büyük ilham kaynağım, diyor.

BENİ BIRAKMA kitabından bir kesit…

“İnsan böylesi anlarda ne yapar? Hangi sözcükleri söyler bilemiyorum. Dualar kalbimin acısını dindirmeye yeterli olur mu? Saatlerce yürümek? Gözlerini sımsıkı kapatıp hayatın akışını görmezlikten gelmek. Hangi sözler ıstırabımı dindirebilir? Parke taşlarının üzerine çiseleyen yağmurun eşliğinde yıkılmamak için ağır aksak giden adımlarım. O an ben miyim yoksa benden arta kalanlar mı?”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin