Ak Parti İl Başkanı’ndan Adalar’da CHP’ye sert sözler!

Ak Parti Adalar
Daha Fazla Göster

Büyükada Anadolu Kulübü’nde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Adalar Ak Parti 7. Olağan Kongresi’nde Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak CHP’yi sert sözlerle eleştirdi.

Düzenlenen kongrede konuşan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Ak Parti teşkilatı ve hükümet olarak durmadan çalıştıklarını, hiçbir şeyin kendilerine engel olmadığını, kısıtlı imkanlarda olsa en iyisini yapmak için mücadele ettiklerini söyleyen Şenocak, bunu anlayacak muhalefetin olmadığını ifade etti.

CHP’nin işinin dedikodu olduğunu söyleyen Şenocak:” Bunların işi yeter ki Ak Parti hizmet etmesin, Ak Parti tökezlesin diye ellerini ovuşturmaya devam ediyorlar çünkü milletle bunların sıkıntısı var. CHP Genel Başkanı’ndan tüm teşkilatına kadar bunların millete intikam borcu var. Çünkü bunların milletle derdi var. Millet bunları iktidara getirmiyor. Onun için biz hep şunu söylüyoruz; Bu millet size iktidar yüzü göstermeyecek. Çünkü milletin menfaatine olan işlerle bugüne kadar uğraşmadınız. Milletin hayrına olan işlere hiç ön ayak olmadınız. Yeter ki millet hizmet görmesin noktasında gayret ettiniz bugüne kadar. Ama millet her dönem Ak Parti’yi ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidara getirmeye devam etti ve inşallah da devam edecek Allah’ın izniyle. Neden? Çünkü biz hep milletin menfaati için iş yapmaya çalışıyoruz.” ifadeleri kullandı.

Adalar Belediye Başkanı 1.5 Yılda Ne Yaptı Çıksın Anlatsın!

Konuşmasında eleştiriye devam eden Şenocak: “CHP zihniyeti hizmet etmez dedik. Bu millette CHP’yi iktidara getirmez dedik. Malum İstanbul Büyükşehir’de bir kaza oldu. Yeni nesil bunların geçmişini, bunların cibilliyetini bilmez. Herhalde orta kuşak ve üstü bu CHP zihniyetinin hem ülkede hem İstanbul Büyükşehir’de geçmişte nasıl rezil hizmet ettikleri her birimizin hafızasındadır. O çöp dağları, o susuz günler ve diğer hizmetlerin aksadığı günler, ben yaş itibarıyla hatırlıyorum ve yeni nesil kardeşlerimiz bunları muhakkak hatırlamaz ama onlar da bu dönem şunu hatırlayacaklar ve hatırlamaya başladı. İşte bu CHP’nin o başarısız hizmetler kervanına bu dönem şu anda İstanbul Büyükşehir’de bu başarısızlığı yaşamaya başladı. 1.5 yıl oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul’u yönetiyor. Malum başkan. Allah aşkına şöyle bir gözümüzün önünde bulunduralım.

Bir de Adaların mevcut belediye başkanını da yanına takarak değerlendirelim. 1.5 yılda hatta ben buradan sesleniyorum. Çıksın anlatsınlar. Ne yaptılar İstanbul’da? Böyle boş boş programlarla halkın gözünü boyamakla olmuyor bu işler. Temel atmama törenleriyle, borçlanma törenleriyle bu milleti yanıltmayacaksınız. Ya da Ak Parti’nin hizmetlerinin üstüne bir kalem çekip altına yeni bir yazıyla kendim yaptım hizmeti diye anlatmayacaksınız. Doğru olacaksın, dürüst olacaksın ve adaletli olacaksın.

Alibeyköy’de, Eyüp’te yaptığımız tramvay hattına bizim dönemimizde test sürüşleri yapıldı. Uygulamaya geçtik. Bunları biz yaptık diye pazarlıyorlar. İSKOM diye bir proje var. İSKOM’un projesi 2018’de ihalesi yapılıyor. 2019’da proje bitiyor. Bugün biz yaptık diye iki tane kâğıt eline tutuşturdular Büyükşehir Belediye Başkanının, adamın dünyadan haberi yok, o da zannediyor ben kendim bir şey yaptım. Halbuki proje Ak Parti döneminin. Yine İstanbul ofisleri açacağız diye seçim döneminde beyanatları vardı.

Halbuki biz onları İSMEK altında birçok kardeşimize bu alanda hizmet vermeye gayret ettik ve birçok kardeşimizi işe yerleştirdik. Bugün onları kapattılar. Tabelayı değiştirdiler. Kendilerine İstanbul ofisi açtık diye milleti kandırmaya çalışıyorlar. Gelirken 630 km metro hattı yapacağız demişlerdi, İstanbul’da 10 yılda. Yılda 63 km metro hattı düşer. Yaklaşık 1.5 yıl oldu. Yani en az 100 km metro yapmaları lazım. Bir bakın dedim resmi rakamlarda ne görünüyor. Ortalama toplasan İstanbul’da şu an 10 km metro hattı yapabilmişler. Yani vaatlerinin sadece yüzde 10’nu hayata geçirebilmişler.

Oysaki bunların birinci işi bu metro hatlarını yapıp tamamlamak. Çünkü bunun karşılığında borçlanma yetkisi istediler. Biz hep şunu söyledik. Halkımızın menfaatine olacaksa sıkıntı yok. Hatta gelirken hatırlayın bizim borçlanmaya ihtiyacımız yok. Büyükşehirin kendi kaynakları kendine yeter diye bir politikayla gelmişlerdi. Ama baktılar ki dışarıdaki dünya böyle bir dünya değil ve biz borçlanma taleplerine yaklaşık eski parayla on dokuz katrilyon, on dokuz milyar TL borçlanma yetkisi verdik. Bunun içerisinde metro hattıyla alakalı borçlanma yetkisi de vardı. Ne yaptın? Daha vaadinin yüzde 10’nu yerine getiremedin. Bir de bunun yanında yapması gerektiği halde yapmadığı metro hatları var. 11 şantiyede 10 km yapabildin.

Malum hatırlayın arkadaşlar, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi var. Bizim gururla övündüğümüz hastaneler. Ben bu vesileyle bir kere daha Sayın Cumhurbaşkanımıza sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Allah razı olsun. 7 yıldızlı otel gibi hastane ve burada hastaneye gidecek vatandaşlarımıza yapmaları gerektiği yolu yapmadılar. Metro hattını yapmadılar. Ne yaptı bakanlığımız, devreye girdi Ulaştırma Bakanlığımız bir ayda yolu bitirdi. Bir ay, evet yolu milletimizin hizmetine açtık. İnşallah önümüzdeki senede oranın metro hattını da Ulaştırma Bakanlığı yapıyor. Orayı da bitireceğiz inşallah. Bunlar kimin işi? Eğer bu şehre hizmet edeceksen, bu milletin duasını alacaksan, on altı milyona hizmet etme vaadiyle İstanbul’a gelmişsen bu hizmetlerle uğraşacaksın kardeşim. Öyle yan gelip yatma yeri değil İstanbul” dedi.

Konuşmasının son kısmında da eleştirilerine devam eden Şenocak: “Diyorlar ki çok eleştiriyorsun. Evet, CHP hizmet etmez. Sadece algı yönetimi yapmaya gayret eder. ‘Sözde Cumhurbaşkanı’ lafını ağzına alacak kadar edepsizleşiyorsa bunlar, bunlardan yarın her şey beklenir. Niye? Çünkü milletin seçtiği Cumhurbaşkanına ‘Sözde’ diyecek kadar hadsizleşebiliyorlar.

Bunların il başkanı aynı. Bunların teşkilatı aynı. Bakın en son İstanbul’da yaşanan rezillikleri gördünüz. Diğer illerde yaşanan rezillikleri gördünüz. İl başkanı şikayet ediyor. Bana militan diyorlar yahu bütün PKK sempatizanlarıyla, unsurlarıyla sabah, akşam kol kola geziyorsun. Devlete kafa tutuyorsun. Dağdaki teröristlere komutan diye hitap ediyorsun. Hep rezilliğin önündesin. Sora ben militanım. Evet böyleyse militansın kardeşim. Bak dokuz yılın üstünde ceza almışsın ve algı yönetimine çeviriyorlar. Şu anda farlı yere siyaseti kaydırmaya gayret gösteriyorlar. Amaçları şu anda içerlerindeki büyük rezillikleri üstünü örtme çabası. Tecavüz, taciz, yolsuzluk bütün hepsini kapatmak için.” ifadelerini kullandı.

Şenocak: ”2023’de İstanbul’da Adalar İlçemiz ve Büyükşehir’de yarım kalan hesabı göreceğiz. Adalar’da Ak Partili bir belediye, İstanbul’da Ak Partili bir belediye başkanına tekrar inşallah kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin