Büyükada Denizi ve Plajları

buyukada-tatil
Daha Fazla Göster

İstanbul’da denize girilecek yerler arasında ilk akla gelen yerlerin başında hem temiz havası hem güzel mekanları hem de güzel denizleri ile İstanbul ve çevresinde yaşayanlar için harika bir tercih Büyükada.

Büyükada da denize girilecek bir çok yer bulunmakta. Özellikle büyükada plajları giriş ücretleri bir çok tatil bölgesine göre son derece uygun.

Son dönemlerde ada da genellikle Arap turistler tarafından çok fazla tercih edilse de yerli turistler de çok fazla tercih etmekte. Büyük ada çevresinde neredeyse 15 civarında plaj bulunmakta. Ayrıca ücretsiz girebildiğiniz sahillerde mevcut. Büyükada plajları ortalama giriş ücretleri 30 TL ile 70 TL arasında değişmekte. Hafta sonu tatili için büyükada yı düşünüyorsanız otel ücretleri ise 150 TL ile 400 TL arasında değişmekte.

Büyükada ya ilk defa geleceklerin ise aklına ilk gelen büyükada denizi nasıl ? sorusu. Aslında büyük adanın denizi zaman zaman dalgalı olsa da genel olarak son derece temiz. Denizi hafif tuzlu ve kumdan oluşmakta. Genellikle çabuk derinleşmemekte. Sonuçta denizin ortasındasınız ve doğa deniz sizinle.  

Büyükada kalabalık diyorsanız ikinci tercihiniz ise kesinlikle heybeli ada olmalı. Heybeliada denizi ve sakinliği ile tatilcileri büyülemekte ve huzurlu bir tatil sunmakta. Heybeliada denizi nasıl sorusu en çok sorulan sorular arasında . Heybeli ada denizi sıcak tuz oranı düşük fazla dalgalı olmayan ve genellikle kum sahillerden oluşan bir denizi bulunmakta. Heybeli ada da otel seçenekleri de mevcut. Ortalama 120 TL ile 300 TL arasında değişen fiyatlara heybeliada da kalabilirsiniz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin