Büyükada’da 3 kişi benzin bidonlarıyla yakalandı!

D400B932-8239-4342-B956-C5991925E8E4
Daha Fazla Göster

Adalar ilçesinde sabotaj hazırlığında olan 3 kişi benzin bidonlarıyla yakalandı. 3 kişiden ikisinin terör örgütü üyesi olduğu ifade ediliyor.

Türkiye’nin dört bir tarafında çıkan yangınlarda kundaklama şüphesi bulunurken, Büyükada’da sıcak bir gelişme yaşandı. Sabotaj hazırlığında olan 1’i yabancı uyruklu 3 kişi benzin bidonlarıyla yakalandı.

Yangın çıkarma hazırlığında olan şahıslardan birinin Avusturalya vatandaşı Michael D. olduğu belirtilirken diğer iki kişinin isimlerinin Berna S. ve Gülnihal K. oldukları tespit edildi. Yakalanan şahısların geçmiş suç kayıtları sorgusunda terör örgütü üyesi oldukları ortaya çıktı. Şahısların gözaltına alındığı öğrenildi.

Ormanda Yakalandılar!

Saat 12.41 civarlarında Adalar Komuta Merkezi’nden “Elinde benzin bidonu olan şahıs var” anonsu üzerine motosikletli polis ekipleri Maden Mahallesi Büyüktur Yolu Mevki’nde benzin bidonları buldular.

Sabotaj Hazırlığında Olan Şahıslar Yakalandı!

Sabotaj şüphesi üzerine bidonların bulunduğu alanın çevresinde yapılan araştırması sonrasında Kurşun Burnu Koyu’nda Berna S., Gülnihal K. ve Avusturalya vatandaşı Michael D. isimli şahıslar yakalandı.

Yakalanan şahıslara benzin bidonları sorulduğunda şüpheli tavırlar sergiledikleri belirtildi. Bidonları denizden çıkardıklarını iddia eden şahıslar daha sonra tedbir amaçlı Büyükada Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldüler.

Yakalanan şahısların emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliye’ye sevk edilmeleri bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin