İnfo Yatırım Fidan Bağışı İçin Challenge Hareketi Başlattı

045419E6-691E-417C-99AD-550E47EA832E
Daha Fazla Göster

Bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım – satım aracılığının yanı sıra, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri sunan İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Güney sahillerimizde içimizi yakan orman yangınlarıyla ilgili olarak TEMA Vakfı’nın başlattığı “Yeniden Yeşerteceğiz” kampanyasına 10 bin fidan bağışı ile katıldı.

İnfo Yatırımayrıca sosyal medya hesaplarında ülkemizin önde gelen aracı kurumlarına çağrıda bulunarak bağış için bir #challengehareketi başlattı.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

“Ülkemizin farklı illerinde meydana gelen yangınlarda zarar gören, etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. İnfo Yatırım Ailesi olarak umudu yeniden tekrar yeşertiyoruz. Bugün TEMA Vakfı’nın ormanlarımız için başlattığı kampanyaya 10 bin fidan bağışı ile katılıyoruz.Halkımızın yaşam alanlarını onaralım, hayvanlara evlerini geri verelim istiyoruz. Ülkemizdeki tüm aracı kurumları ve şirketleri de hep birlikte geleceğimizi dönüştürebilmemiz için bir olmaya davet ediyoruz. Haydi hep beraber ülkemizi yeniden yeşertelim.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin