Kural İhlali Yapan Akülü Araçlar Toplanmaya Başlandı

akülü araçlar
Daha Fazla Göster

Büyükada’da akülü araçlar toplanmaya başlandı. Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yasak olan alanlarda bulunan akülü araçları toplamaya başladı.

Büyükada İskele Meydanı’nda yayaların kullandığı alanda park halinde bulunan akülü araçlar, kamyonetlere yüklenerek çıkarma gemisine götürüldü. Çıkarma gemisine yüklenen akülü araçlar anakaraya taşınacak. Akülü araç sahipleri hakkında da cezai yaptırım uygulanacak.

Akülü araçların toplanması konusunda açıklama yapan Adalar İlçe Emniyet Müdürü Murat Bingöl, amaçlarının yayaların kullanıldığı alanlarda akülü araç, bisiklet ve fayton kullanımını durdurarak, olası kazaları engellemek olduğunu söyledi. Gerek Adalı sakinlerin gerekse Adalar’a gelen misafirlerin mal ve can güvenliğini güvence altına almak, huzuru ve suküneti sağlamak öncelikleri olduğunu belirtti.

Akülü araç, bisiklet ve fayton kullanımına yasak olan bölgeler şöyle:

Büyükada

Gülistan Caddesi, Çınar Caddesi, 23 Nisan Caddesi (Şehit Recep Koç Caddesi ile Çınar Caddesi arası), Büyükada İskele Caddesi, Çiçek Yalı Sokak, Lonca Sokak, Kıvılcım Sokak, Gündüzbey Sokak, Fenerbahçeli Lefter Sokak, Liman Sokak, Özdemir Sokak, Zağnospaşa caddesi (Yel Üfürdü Sokak ile Kıvılcım Sokak arası), Halikarnas Sokak, Oltacı Sokak, Güldalı Sokak, İsa Çelebi sokak, Eğri Sokak, Tümay Sokak, Çınar Meydanı Sokak, Altınordu Sokak (Yel Üfürdü Sokak ile Şehit Recep Koç Caddesi arası), Yel Üfürdü Sokak (Gülistan Caddesi ile Altınordu Sokak arası)

Heybeliada

Rıhtım Caddesi, Ayyıldız Caddesi (Kışlaardı Sokak ile Heybeli Mektebi Sokak arası), Kışlaardı Sokak (Rıhtım Caddesi ile Ayyıldız Caddesi arası), İşgüzar Sokak (Ayyıldız Sokak ile Bulut Sokak arası)

Burgazada

Gezinti caddesi (Yalı Caddesi ile No:39 arası), Çarşı caddesi (Gezinti Caddesi ile Köykahya Sokak arası),Cami Sokak

Kınalıada

Sahilhaneler Sokak (Kınalıçarşı Caddesi ile Sakibey arası), Kınalı Çarşı Caddesi (Ferit Tüzün Sokak ile Alsancak Caddesi arası), Alsancak Caddesi (Kınalıçarşı Caddesi ile Bahçeli Sokak arası), İskele caddesi (Alsancak Caddesi ile Başar Acarlı Caddesi arası)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin