Vali açıkladı: İstanbul ve Adalar’da vaka durumu nedir?

vaka
Daha Fazla Göster

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul’da koronavirüs vaka sayılarının geçen haftaya oranla en fazla düşüşün yaşandığı ilçeleri Bakırköy, Adalar, Avcılar, Bahçelievler ve Sultangazi olarak açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul’daki koronavirüs vaka sayılarındaki düşüşle ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Vali açıkladı: İstanbul ve Adalar’da vaka durumu nedir?

Vali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yılın ilk filyasyon toplantısı sonrası şunu memnuniyetle söyleyebilirim: Her geçen gün vaka sayımız azalıyor.

Geçen haftaya oranla en çok düşüş; Bakırköy, Adalar, Avcılar, Bahçelievler ve Sultangazi’de. En az düşüş ise; Şişli, Şile, Üsküdar, Zeytinburnu ve Beyoğlu’nda.” ifadelerini kullandı.

Adalar’da Vaka Sayısı Düşüşte

İstanbul Valisi yaptığı açıklamalara göre Adalar ilçesinde geçen haftaya göre vaka sayısı düşüşe geçti. Hayat Eve Sığar uygulamasına göre Adalar’daki vaka sayılarında geçen haftaya göre düşüşün doğru olduğu harita üzerinde anlaşılıyor.

Rehavete Kapılmayalım Kurallara Uyalım

Tüm vatandaşlarımız Kovid-19 dan korunmak için maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarsa Adalılar kışı daha rahat geçirecektir. Kurallara uymayanları şikayet etmek için HES uygulaması üzerinden İhbarda Bulun alanından gerekli ihbarda bulunabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin