Büyükada’da korkutan yangın! Evin çatısı çöktü!

yangın
Daha Fazla Göster

Büyükada’da gece saatlerinde korkutan yangın. Büyükada’da saat 23:50 sularında üç katlı bir binanın çatı katında sebebi bilinmeyen şekilde ortaya çıkan yangın büyük panik oluşturdu.

Olay Büyükada Çınar Caddesindeki Eskibağ otelinin karşındaki olan evde gerçekleşti. İtfaiye ekipleri vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelip yangına müdahale etti fakat yangında çok hızlıca alev büyüdü. Vatandaşlar panikle yangını seyretti ve ambulansta olay yerine hızlıca geldi.

Yangın sebebiyle binanın çatısı çöktü. Binanın üst katı tamamen yandı ve duman bir süre etrafı kapladı. Uzun süredir itfaiye ekipleri hala olay yerinde çalışmalarını devam ettiriyor.

Çıkan yangında itfaiye ekiplerinin ve vatandaşlarının yardımıyla 20’ye yakın ev sakini herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadan evden çıkarıldı. Yalnızca balkonda ev sakinin beslediği 3 güvercin yangın sebebiyle telef oldu.

Olayla ilgili itfaiye ekiplerinin çalışmaları ve incelemeleri devam ediyor. Saat gece 03:30 itibariyle yangın tamamen söndürüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin