CHP Adalar İlçe Örgütü’nden Emine Bulut İçin Basın Açıklaması

Emine Bulut
Daha Fazla Göster
CHP Adalar İlçe Örgütü ve CHP Adalar Kadın Kolları Başkanlığı ve CHP Adalar Gençlik Kolları kadın cinayetlerine tepki olarak basın açıklaması düzenledi.

Kırıkkale’de 10 yaşındaki kızının gözleri önünde, boşandığı eşi tarafından boğazından bıçaklanılarak öldürülen Emine Bulut ve erkek cinayetine kurban giden kadınlar için CHP Adalar İlçe Örgütü ve CHP Adalar Kadın Kolları Başkanlığı ve CHP Adalar Gençlik Kolları tarafından “Kadına Yönelik Her Türlü Şiddete Karşı Dayanışma Çağrısı” konulu basın açıklaması düzenlendi.

CHP Adalar İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat’ın konuşmasıyla başlayan basın açıklaması, CHP Adalar İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Şirzat Ergin’in konuşmasıyla son buldu.

Ayrıca CHP Adalar İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Keşkekçi Ünal, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’nin basın duyurusunu kamuoyu ile paylaştı.

Basın duyurusunda; Emine Bulut ve kızının feryatlarının kulaklardan ve vicdanlardan silinmeyeceği, kelimelerin kifayetsiz kaldığı, yüreklerin yandığı belirtildi.

ALİ AYDIN / ADALARHABER

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin