Doğum ve bebek fotoğrafçısı Esra Sönmez

doğum ve bebek fotoğrafçısı
Daha Fazla Göster

Doğum fotoğrafları albümü çocuk sahibi olmayı düşünen çiftler için en önemli konulardan biridir. Doğum anında çekilecek fotoğraflarla bir yandan harika enstantaneler yakalanırken bir yandan da çiftlerin ömür boyu yanlarından ayırmayacakları birbirinden güzel hatıra fotoğrafları albümü ortaya çıkabilir. Eğer siz de hamilelik süreçleri veya yeni doğacak bebeğinizin doğum aşamalarını ölümsüzleştirecek bir fotoğrafçı arıyorsanız tam da şu anda doğru yerdesiniz.

Bebek ve Doğum Fotoğrafları Alanında Uzman Adres: Esra Sönmez

Yıllardır İstanbul’da doğum fotoğrafçısı ve bebek fotoğrafçısı olarak hizmet vermekte olan Esra Sönmez sevdiklerinizle olan her anınızı sonsuza dek kalıcı bir şekilde profesyonel olarak resmedip, fotoğraflarınızı sizlere en yüksek kalitede bir fotoğraf albümü ile ulaştırıyor.

Uzaktan bakıldığında kolay bir iş gibi görülse de fotoğraf çekmek, özellikle de doğum ve bebek fotoğrafı çekmek gerçek bir profesyonellik ve uzmanlık ister. Doğum ve Bebek Fotoğrafçısı Esra Sönmez işini yaparken sizin isteklerinizle birlikte profesyonelliğini birleştirip sitesinde de göreceğiniz üzere doğum fotoğrafçılığı alanında son derece memnuniyet verici işler çıkarıyor. En doğru ışığı yakalamak ve bunun yanında en doğru açılardan yapacağı çekimlerini de Canon EOS 5D Mark IV markalı fotoğraf makinesiyle gerçekleştiriyor. Bu şekilde profesyonel çekim sonuçları elde ederken kullanacağı her ortama uyumlu lensler ile de fotoğraf kalitesini en üst seviyeye çıkarıyor.

Bebek ve doğum fotoğrafçılığı alanında en hassas noktalardan biri olan ışık konusunda da bebeğinizin sağlığı için flaş kullanılmamaktadır. Bu nedenle de eğer bu konuda arayışlarınız varsa Esra Sönmez’in bu konuda bir profesyonel olduğunu ve bu alanda bir sertifikası bulunduğunu da bilmenizi isteriz. Kendisi ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak ve yaptığı işlerde nasıl sonuçlar çıkardığını görmek için www.esrasonmez.com adresini ziyaret edebilir, birbirinden güzel doğum fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.

İstanbul’un her semtinde hizmet vermekte olup, çağıracağınız alanlara gelebilmekte veya sizin için özel fotoğraf çekim alanları ayarlayabilmektedir. Yaptığı bebek fotoğrafçılığı işini kalitede en doruk noktaya ulaştırmak adına özel tekniklerle doğal yüz görüntüleri elde edebilmektedir. Aynı zamanda panoramik albüm de oluşturulmakta veya dilediğiniz ölçülerde özel boyutlarda da tablo fotoğraf baskıları da hazırlayabilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin