Ekrem İmamoğlu’na Adalar’da Protesto Şoku!

BC66CBD5-FFAE-4820-A944-E5346B4A97C3
Daha Fazla Göster

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün faytonların yerine getirilen elektrikli araçların hizmet öncesi test sürüşü için Büyükada’yı ziyarete etti.

Sabah saatlerinde Büyükada’ya gelen İmamoğlu, Adalar Belediyesi’ne girişi sırasında bir grup tarafından protesto edildi.

Atların adada kalmasını isteyen grup çeşitli pankartlar açarak Adalar’da otobüs istemediklerini getirilen elektrikli araçların adaya yakışmadığını dile getirdi.

İMAMOĞLUNDAN AÇIKLAMA GELDİ!

İmamoğlu “Adalar yıllarca mağdur edildi artık buna izin vermeyeceğiz!” ifadelerini kullandı. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ile, elektrikli araçların denemesini yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu araçlar adaların ulaşım sorununu çözmeye odaklı olduğunu belirtti.

İmamoğlu test denemesi olarak bindiği elektrikli araçla yolculuk yaparak İSPARK Ahırlarına ziyaret edip incelemelerde bulundu. İmamoğlu atların durumuyla ilgili veterinerlerden bilgi aldıktan sonra Büyükada Rum Yetimhanesi’ni ziyaret etti.

İMAMOĞLU: “Geçmiş yönetim zamanlarında Adaların ne kadar mağdur edildiğini bilen biriyim. Büyükşehir belediyemiz ve Adalar belediyesi elele vererek Bu mağduriyeti gideriyoruz. Adalar bundan sonra hiçbir şekilde mağdur edilmeyecek. Kim gelirse gelsin buna izin vermeyen bir sistem oluşturacağız. Eğer bir mağduriyet durumu söz konusu olsa da halk bunun hesabını soracak” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin