Faytoncular Hazırladıkları Raporu İBB’ye Sundu

Faytoncular
Daha Fazla Göster

Adalar’ın, Türkiye gündemini meşgul eden faytonlar hakkında hazırlanan raporun sonucu merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Büyükada Anadolu Kulübü’nde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Adalar Belediyesi ulaşım çalıştayı yapmış ve sonucunda bir rapor hazırlanmıştı.

Bir diğer raporu da TBMM Hayvan Haklarını Araştırma Komisyonu hazırladı. Raporda atların bakımsızlığına, faytoncular tarafından fazla çalıştırılmasına ve RUAM hastalığından dolayı telef olmasına dikkat çekilmişti.

Faytoncularda bu raporlara karşılık kendi raporlarını hazırlayarak, sunum şeklinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Adalar Belediyesi’ne sundu.

Rapor hakkında konuşan İstanbul Motorsuz Kara Taşıtları Vasıtları Esnaf Odası Başkanı Hıdır Ünal, “Henüz bir gelişme yok, çalışmaların devam ettiğini duyuyorum. Adalar’da yapılan çalıştay sonucunun çok hoşumuza gittiğini söyleyemeyiz. Örneğin iç ulaşıma elektrikli araç tasarlanmış. Fayton nostaljisi kaybolmasın, diye 30, 40 tane lunapark tarafına bırakılacağı söylenmiş. Ancak Adalar sadece yerli misafirleri değil yabancı misafirleri de ağırlıyor. Bazen 300, 500 kişi getiren motorlar var. Onların çok dikkate alındığını söyleyemem. Onlar dikkate alınmamış. Bu nedenle Adalar turizmi yaralanır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

1 Yorum

  1. Avatar

    Ne sunmuşlar acaba ❓ Rivayet muhtelif de?…

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin