Faytoncular Odası Başkanı Hıdır Ünal: Alınan Karar Bizi Tatmin Etmedi

Faytoncular
Daha Fazla Göster

Faytoncular Odası Başkanı Hıdır Ünal, İBB Meclisi’nde alınan kararın kendilerini tatmin etmesede saygı duyacaklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin aldığı karara göre 277 tescilli plakalı faytonun ve atların 90 milyon lira karşılığında İBB tarafından alınması ve faytoncu ailelerinden bir kişinin İBB tarafından işe alınması kararlaştırılmıştı.

Alınan karar üzerine konuşan Faytoncular Odası Başkanı Hıdır Ünal, “Tüm partilerin ortak kararı, İBB meclisinde oybirliğiyle geçti. Sonuçta Cumhurbaşkanımızın da, Vali Beyin de İBB Başkanımızın da böyle bir isteği vardı. Saygı duyacağız, yapılacak bir şey yok. Karar açıkçası bizi tatmin etmedi ama tatmin etmese de saygı duyacağız.” sözlerini kullandı.

“Faytoncuların büyük çoğunluğu karardan memnun. Ancak maddi olarak kısmen memnuniyet sağlansa da sürekli para kazandığı işi elinden alındığı için demoralize olanlar da var.” diye belirtti.

Hıdır Ünal, tatmin olmadıklarının nedeni Adalar içi ulaşımın kendilerinin sağlamayı talep ettiklerini belirtti. Alınan kararla ise Adalar içi ulaşım UKOME tarafından belirlenen elektrikli araçlarla sağlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

1 Yorum

  1. Avatar

    Mevcut Kanunlara ragmen, alınan kararlar kabul edilemez. Bunu bildigi halde kişisel çıkarlar için kanun dışı pazarlık etmek sonra da tatmin olmadiklarını belirtmek nasıl bir tutarsizliktir❓?

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin