Fenomen Sanatçı Muhammed Mahi Orçan Kimdir?

Muhammed Mahi Orçan
Daha Fazla Göster

Hayatında kısa sürede büyük başarılara imza atan Muhammed Mahi Orçan, Güneydoğu Anadolu bölgesinden çıkma bir sanatçı. Ailesinin üç çocuğundan en küçük olan sanatçı, 1998 senesinde Gaziantep şehrinin Şahinbey ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatını doğmuş olduğu Şahinbey ilçesi ve Şehitkamil ilçesinde tamamladı. Doğduğu günden itibaren, hayata gözlerini açtığı bu topraklardan başka bir yerde yaşamadı.

Küçük yaşlardan itibaren yaşadığı şehirde ve ona yakın olan diğer illerde birçok konser verdi. Verdiği bu konserler sırasında, ülkemizde tanınmış birçok ünlü isimle düet yapma fırsatı yakaladı. Sanatçı konserlerinde kendi bestelerini kullanmasıyla dikkat çekti. Müzik dünyasında sevilen sesi ve besteleriyle emin adımlarla ilerledi.

Sosyal Medyada Muhammed Mahi Orçan

Muhammed Mahi Orçan’ın sahne kariyerinden önce, kendisine oluşturduğu bir sosyal medya kitlesi vardı. İnstagram ve Youtube gibi sosyal mecraları düzenli kullanan sanatçı büyük fan kitlelerine sahipti. İnstagramda hali hazırda 1,4 milyon takipçiye ulaşan kitlesi yaptığı besteler ve çektiği videolar sayesinde ona hayran oldu.

Sosyal medya sayesinde yeteneğini gözler önüne sermeyi başaran ünlü sanatçı, zamanla farklı mecralarda da içerik üretmeye başladı. Muhammed Mahi Orçan şarkılarını dijital müzik yayını platformu Spotify uygulamasında sevenlerine buluşturdu.

Yaptığı çalışmaların geçmişten izler taşıması en çok dikkat ettiği konu. Bu sayede geçmişin tınılarını, geleceğin tınılarıyla birleştirerek ölümsüz eserler yaratmaya çalışıyor. İki zaman dilimi arasında bir köprü işlevi görmek isteyen sanatçı, kendini müzik alanında sürekli geliştirerek, daha iyi bir sanatçı olma yolunda ilerliyor.

Orçan’ın Son Bombası Veda

Hem müzisyen hem de fenomen olan sanatçı Muhammed Mahi Orçan, çıkardığı veda şarkısıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Söz yerine enstrümanların ağırlıkta olduğu bu parça, özellikle genç kesimler tarafından tekrar tekrar dinleniyor. Parçanın başında okuduğu şiirle her alandaki yeteneğini gözler önüne seren sanatçı, kendine yeni fan kitleleri ediniyor.

Çıkan parçasından sonra, sosyal medya hesaplarında yaşanan takipçi artışı göz ardı edilecek gibi değil. Bu da sanatçının halk tarafından beğenildiğinin ve takdir edildiğinin göstergesi. İlerleyen zamanlarda, kendini daha da geliştirerek yeni parçalara imza atacağının sinyallerini veren sanatçının, neler yapacağı sevenleri tarafından heyecanla bekleniyor.

Fenomen Sanatçının Sosyal Medya Hesapları

Muhammed Mahi Orçan Spotify:  Muhammed Mahi Orçan

Muhammed Mahi Orçan Instagram: muhammedmahimami

Muhammed Mahi Orçan Youtube: Muhammed Mahi Orçan

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin