İBB, Adalar için 60 elektrikli araç satın alacak

elektrikli araç
Daha Fazla Göster

Adalar ilçesinde kullanılan elektrikli araçların geçici olarak kullanılma izin sürelerinin dolmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Adalar’da ulaşım talebini sağlamak için 60 elektrikli araç alım ihalesi yapacak.

İETT, 60 Adet 4 Kişilik Elektrikli Araç Alımı için ikinci defa ihale açtı. Heybeliada’da elektrikli araçların yolu tırmanma ve dönme kabiliyeti incelenecek ve Heybeliada’da yapılacak olan test sürüşlerine göre hangi elektrikli aracın kullanılacağı belirlenecek.

Elektrikli Araçlar 4 Kişilik Olacak

Elektrikli araçlar şoförle birlikte 4 kişilik olacak. Renk ve iç donanım özellikleri yetkililer tarafınca seçilecek olan elektrikli araçların alım ihalesi 7 Mayıs’ta gerçekleşecek ve araçlar partiler halinde Büyükada’da İETT ’ye teslim edilecek.

İhaleye göre satın alınacak elektrikli araçlar İETT’ye partiler halinde teslim edilecek. İBB tarafından kullanılmak üzere satın alınan 20 adet araç 30 Haziran 2021 tarihine kadar, ikinci parti 20 adet araç 15 Temmuz 2021 tarihine kadar, üçüncü parti 20 adet araç 30 Temmuz 2021 tarihine kadar teslim edilecek.

İmamoğlu Yeni Elektrikli Araçların Bilgisini Önceden Vermişti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Aralık ayında yaptığı Adalar ziyaretinde “Adalar’a özgün araçlarımız da inşallah 2021’in sonunda tümüyle hizmete girecek. Bu araçlar, bir değişime uğrayacak ” diyerek İBB tarafından satın alınacak olan elektrikli araçların bilgisini önceden vermişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin