Orhan Şengün: Birbirimizi Destekleyerek Geleceğe Ulaşacağız!

orhan şengün
Daha Fazla Göster

Öğrenci Kürsüsü Kurucusu olarak tanıdığımız ve STK’lardaki aktif kişiliği ile ön plana çıkan Orhan Şengün, güçlü bir öğrenci sesinin öğrencilerin birbirini desteklemeleriyle mümkün olabileceğini belirtti.

Öğrenci Kürsüsü’nün kurulduğu günden bu zamana dek online mecrada yapılabilecek birçok etkinlikle öğrenci arkadaşlarının yanında olduğunu belirten Şengün, yeni yılda olağanüstü pandemi sürecinin de son bulmasıyla arkadaşlarıyla kuracakları Kürsü Ofis’te bir araya gelmek istediklerini, yakınen sorunlara çözüm bulabilmenin daha kolay olacağını ifade etti.

Kitap Bir Lüks İhtiyaç Değildir!

Kürsü Kurucusu Orhan Şengün, Öğrenci Kürsüsü’nde düzenli olarak devam eden kitap gönderimlerine de atıfta bulunarak basına yaptığı açıklamada:

“Kitap lüks bir ihtiyaç değildir ve öğrenciler bilgiden, eğitimden uzaklaşmamalı. Biz, sınava hazırlık dönemimde sıkıntılar çeken arkadaşlarımızla beraber kendi işimize sahip olur olmaz elimizden geleni yapacağız diye birbirimize söz verdik. Halihazırda aylık kazancımızın büyük bir payını bu uğurda harcamaktayız” ifadelerini kullandı.

Öğrenci Kürsüsü’nde Ne Olmuştu?

Öğrenci Kürsüsü Instagram sayfasındaki çekiliş gönderisine binlerce öğrenciden yorum geldi. Çekilişin açıklanacağı gün ise beklenmedik bir durumla karşılaşan öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Çekiliş sonucunda, “bu çekilişi kaybeden olmadı, kitaba ihtiyacı olan herkes kazandı. Zira kitap çekilişle verilmez!” yazıyordu. Yüzlerce öğrenciye ücretsiz kitap gönderilirken gerçekten kitap ihtiyacı olan öğrencilere kitap gönderimi eksiksiz sağlanabilsin diye de onlarca öğrenci kitap istemediğini belirtmiş, sonradan alabiliriz diyerek iyilik halkasında yer almıştı.

Öğrenci Kürsüsü’ne tüm sosyal mecralardan ve ogrencikursusu.comogrencikursusu.com/platform adreslerinden ulaşılabilmektedir.

Orhan Şengün Kimdir?

Orhan Şengün, 20.05.1998 tarihinde Malatya’da doğdu.
İlkokulu ve orta okulu Malatya Atatürk İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Ardından Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi’nde okudu. 

Orhan Şengün, Haliç Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde eğitimine Tam Burslu devam etmektedir. ODTÜ Liderlik Sertifikası ve Harvard University – Central Challenges of American National Security, Strategy and the Press Onur Kodu Sertifikası sahibidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin