Yasakları ihlal eden Canan Kaftancıoğlu ve Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’e para cezası!

koronavirüs
Daha Fazla Göster

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Nişantaşı’nda bir restoranda aralarında Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ünde bulunduğu CHP’li ilçe belediye başkanları ile buluştu.

Koronavirüs yasakları nedeniyle kapalı olması gereken restoranda gerçekleştirilen toplantı sonunda CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve beraberindeki CHP’li ilçe belediye başkanlarına yasakları ihlal ettiği gerekçesiyle işyeri işletmeciyle birlikte toplam 15 bin 900 TL ceza kesildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ve CHP’li ilçe belediye başkanları koronavirüs tedbirleri kapsamında yasak olmasına rağmen Nişantaşı’ndaki ünlü bir restoranda bir araya gelmesinin ardından alınan ihbarlarla Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken restoran çıkışında muhabirlerin sorularına Kaftancıoğlu, “Ofiste belediye başkanlarımızla özel toplantı yaptık” dedi. Kaftancıoğlu’nun ‘ofis’ dediği yer restoran olduğu anlaşılınca polis tarafından cezai işlem uygulanması için evrakları Şişli Kaymakamlığı’na gönderildi.

Şişli Kaymakamlığı’ndan konu hakkında yapılan açıklamada ise:

“Bazı basın ve yayın organlarında CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve arkadaşlarının Covid-19 tedbirleri kapsamında müşteri kabul edilmemesi gereken bir lokantaya kabul edildiklerine dair haber ve görüntü yer almıştır. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerimizce yapılan çalışmalarda konu olan içeriği itibariyle Covid-19 ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere aykırılık teşkil eden bu görüntülerin 28.01.2021 tarihinde Nişantaşı’nda bulunan bir restoranda çekildiği tespit edilmiş; yapılan bu tespitler çerçevesinde Kaymakamlığımızca yasak ihlallerinde bulunan işyeri ve şahıslara toplam 15 bin 900 TL idari yaptırım uygulanmıştır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin