Ardan Yangın Firması

Ardan Yangın
Daha Fazla Göster

Ardan Yangın Sistemleri olarak sunduğumuz hizmetlerin başında temel yangın ekipmanlarının sağlanması, muayenesi, bakımı ve benzeri hizmetler gelmektedir. Yangın tüpü dolumu, yangın tüpü bakımı ve yangın tüpü satışı söz konusu olduğunda da kaliteli ürünlerimiz ve uygun fiyat politikamız ile dikkat çekmekteyiz. Bütün bunların yanında yangın detektörleri, otomatik söndürme sistemleri, iş güvenliği malzemeleri, yangın alarm sistemleri, yangın dolapları, yangın sensörleri, yangın kapıları, yangın merdiveni ve diğer pek çok yangın ekipmanı ile hizmetinizdeyiz.

Yangın söndürme tüpleri acil durumlarda hayat kurtaran ekipmanlar arasındadır. Her evde ve araçta bulunması gereken yangın söndürme tüplerinin bakım, dolum ve muayenelerini yaptırmak için uzman bir ekiple çalışmak da şarttır. Eğer siz de yangın tüpü dolumu yapan bir servis arıyorsanız Ardan Yangın Sistemleri olarak yangınla mücadelede her daim yanınızdayız. Sunduğumuz hizmetler sadece yangın tüpü dolumu ile sınırlı olmayıp; mahallenizi ve evinizi yangından koruyup sizin güvenliğinizi sağlayacak farklı yangın ekipmanları ve sistemler de sunmaktayız. Firmamız İstanbul ili ve çevresine hizmet vermekte olup bize 0212 624 01 17 ve 0532 781 45 22 hatlarımızdan ulaşabilirsiniz.

Ardan Yangın Sistemleri araçlarınızın yangına karşı korunmasında da her daim yanınızdadır. Araç yangın tüpleri genellikle fazla kullanılmadıkları ve bakımları daha az yapıldığı için dolum öncesi muayeneden geçirilmelidir. Firmamız, profesyonel ekibi ile yangın tüplerinizin muayenesini ve bakımını en iyi şekilde yapıp dolum işlemini de yine tamamen profesyonel bir şekilde gerçekleştirir.

Bir yangın esnasında binada bulunan kişilerin güvenli bir şekilde binadan çıkmasına yarayan yardın merdiveni hayat kurtarıcı bir bina eklentisidir. Farklı tipleri olan bina merdivenleri genellikle binada bulunan kişilerin hızlı ve güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yarar. Yangın merdivenlerinin zorunluluğu söz konusu binanın yüksekliğine bağlı olarak değişse de herhangi bir yangın anında binada bulunan kişilerin güvenli bir şekilde çıkabilmesi adına yangın merdiveni kullanımı her daim tavsiye edilmektedir. Genellikle yüksekliği 21,5 metreden az olan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu bulunmasa da yüksekliği 21,5 metreden yüksek olan yerlerde yangın merdiveni zorunluluğu bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin