Jetrezervasyon.com ile maliyetsiz randevu ve rezervasyon

jetrezervasyon
Daha Fazla Göster

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsünün ortaya çıkışından bu yana yaklaşık 6 ay geçti ve normalleşme süreci çalışmalarında hızlanmaya başladı. Bu süreçte hayatı normale döndürme ve insanların bu sürece alışarak yaşamalarını sağlamak adına belli başlı önlemler belirlendi ve uygulanmaya başlandı.

Berber, güzellik salonu ve kuaförlerin, 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren açılabilmesi için, İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine “Berber/Güzellik Salonu/Kuaförlerin Açılması” konulu genelge gönderildi.

Genelgede pek çok işletmenin artık randevulu sisteme geçmesi bildirildi. Randevulu sisteme geçmek isteyen işletmeler kendilerince çözümler bulsa da profesyonel bir uygulama edinmek oldukça maliyetli.

Bu süreçte işletme yetkililerine destek olmak adına geliştirilmiş olan Türk girişimcilerin tasarladığı  jetrezervasyon.com kullanıma sunuldu.

Kullanımı kolay ve güvenli randevu oluşturma sistemi Berber Kuaför Güzellik salonları Dövme salonları randevu sistemini İşletmelere destek olmak adına tamamen ücretsiz olarak kullanıma sunulmuştur.

Bu sistem ile işletmenizi sisteme üye yaparak, belirlediğiniz randevu saatlerini seçerek, günlük müşteri kapasitenizi müşterilerinize sunabilirsiniz. Tek bir sistem üzerinden randevu işlemlerini kolaylıkla yürütebilirsiniz. Hem bu süreçte randevu işlemleri için daha az vakit harcamış olup hem de Bakanlıkça belirlenen şartları sağlayan sistematik bir hizmetle işinizi yürütebilirsiniz.

Başlıca ihtiyacınız olan hizmetlere ücretsiz yararlanmanız yanında site üzerinden rezervasyon sağlayan yüzlerce müşterinin ilgisini çekeceksiniz. Üyelik süreçlerinde ücretsiz olarak destek sağlanıyor.

Ülkemizde herkesin yararına yapılan bu çalışmayı tebrik ediyoruz ve örnek olmasını diliyoruz.

Daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için aşağıdaki adreslerden yetkililere ulaşabilirsiniz.

Mail adresi : jetrezervasyon@gmail.com

İnstagram: jetrezervasyoncom

Site adresi: jetrezervasyon.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

1 Yorum

  1. Avatar
    4 sene önce

    Tebrikler, çok güzel hizmet ??

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin