Büyükada’da “Kanserli Çocuklara Umut Olmak İçin” Haydi Koşmaya

kanserli çocuklara umut olmak için
Daha Fazla Göster
Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), kanserli çocuklara umut olmak için 22 Eylül 2019 Pazar günü Büyükada’da “Umut Koşusu” düzenleyecek.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), kansere yakalanmış çocukların tedavisini sürdürmek ve bu çocuklara umut olmak için Adalı sakinleri Adalar Belediyesi’ninde destek verdiği “Umut Koşusu”na davet ediyor.

Türkiye’de yılda 3500 çocuk kansere yakalanıyor. Yani, 3 saatte bir çocuk kanserden yakayı kurtaramıyor. Kanserli çocukların hayata tutunmaları için erken teşhis, sürdürülebilir tedavi ve çocuk kanseri hakkında bilinçlendirme hayati önem taşıyor. Bu hayati önemi yerine getirmek amacıyla Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), Büyükada’da “Umut Koşusu’nu düzenleyecek.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) olarak Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Sivil Toplum Destek Programı II kapsamında yürütülen “Sürdürülebilir Fon Yönetimi ve Sistemleri Projesi” çerçevesinde 22 Eylül 2019 Pazar günü saat 10:00’da Büyükada Mehmet Bölük Parkından başlayarak Büyük Tur yolunda devam edecek  Büyükada’da KAÇUV Umut Koşusu’nu gerçekleştirecek.

ALİ AYDIN / ADALARHABER

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin