En İyi ve En Ucuz Smm Paneli – takipcinizbizden.com

smm
Daha Fazla Göster

Türkiyenin en kaliteli SMM Panel’i olan takipcinizbizden.com , 2014’den beri sorunsuz ve stabil servisleriyle hizmet vermektedir.

Tamamen kullanıcı odaklı çalışan sistemimiz tam otomatik APİ sistemine sahip, kolay kullanımı ve sade teması ile ön plana çıkmaktadır.
Sisteme vereceğiniz siparişler otomatik olarak başlar ve tamamlanır. Eksik gönderim olduğunda eksik kalan kısmı otomatik olarak sistem hesaplar ve bakiyenize iade eder. Sistemsel bir sıkıntıdan ötürü iptal edilen siparişlerinizde bakiyenize eksiksiz olarak iade edilir. Geçmiş siparişlerinizi “Siparişlerim” sekmesinden takip edebilirsiniz. Sisteme bakiye yüklemek için “Bakiye Ekle” ekle sekmesinden 7/24 otomatik olarak Kredi Kartı & Banka Kartı & Bitcoin & Havale- EFT & Perfect Money yöntemleriyle bakiye yükleyebilirsiniz.

Peki Neden Takipçiniz Bizden ?

• Tüm servislerin çalışması önceliğimiz, çalışmayan çöp servisleri kesinlikle kullanmıyoruz. Sizlere sunduğumuz tüm servisler son derece stabil olarak çalışmaktadır.
• Özellikle instagram takipçi satın alma ve instagram beğeni satın alma konusunda müşterilerimize kaliteli servisler sunuyoruz.
• Fiyatlarımız piyasanın altında olduğundan Takipçiniz Bizden sayılır :)
• Sizleri mutlu etmek için 7/24 çalışan destek ekibimizle, yaşadığınız her türlü problemi çok hızlı bir şekilde çözüyoruz.
• Gelişmiş APİ entegrasyonumuz sayesinde, sistemimizden APİ çekip kendi panelinizde satış yapabilir, sosyal medya bayilik paneli ile sizlerde iş ortağımız olup para kazanmaya başlayabilirsiniz.
• Hem bilgisayar hem mobilden rahatlıkla sadece tasarımımız sayesinde sipariş verebilirsiniz.
• Minimum ödeme miktarı, siz müşterilerimiz panelimizi denemesi amaçlı 5 TL ‘dir.
• Otomatik ödeme sistemi sayesinde 7/24 anında bakiye yüklemesi yapabilirsiniz.
 
Sistemimizde hemen hemen her sosyal platformu destekleyecek servisler mevcut. Ancak bizim özellikle üzerinde durduğumuz müşterilerimizin de bizden talep etmiş olduğu instagram servisleridir. Müşterilerimizin çoğu takipçi ve beğeni alma eğiliminde olduğu için özellikle bu servislerimize önem veriyoruz. Olası güncelleme durumlarında müşterilerimiz duyurularla ve servis açıklamalarıyla hızla bilgilendirilip, müşterilerimizin mağdur olmasının önüne geçmeye çalışıyoruz.

EK İŞİMİZ DEĞİL, TEK İŞİMİZ

2014’den beri kesintisiz hizmet veren sistemimizle, deneyimli ekip arkadaşlarımız ve disiplinli çalışmalarımızla sizlere hizmet veriyoruz. Zaman zaman yaptığımız kampanyalarla müşterilerimize ekstra indirimler sunmaktayız. Tüm sosyal medya işlerinizi tek panelden gerçekleştirebileceğiniz sistemimize sizlerde ücretsiz bir şekilde üye olup, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin