Çocukluk dizisi final yapıyor!

Çocukluk dizisi
Daha Fazla Göster

Yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği Medyapım ve MF Yapım imzalı Çocukluk Dizisi 09.10.2020 tarihinde Fox tv izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyordu. Beklentileri karşılamayan Çocukluk Dizisi final yapıyor.

Çocukluk dizisinde başrolü Çocuk yıldızlardan Beren Gökyıldız, Behsat Ç karakteriyle gönüllere taht kuran Erdal Beşikçioğlu ve Güneşin Kızları ve Muhteşem Yüzyıl Affilli gibi dizilerde rol alarak adını duyuran Burcu Özberk yer alıyor.

Dizinin çocuk başrol oyuncusu Gökyıldız’a Kadın Dizisi’nde Nisan karakteri ile tanınan Kübra Süzgün gibi isimler eşlik ediyor. Merak uyandıran, Çocukluk dizisi çok kısa bir sürede beğenileri topladı. Fakat dizi bir süre sonra istenilen reytingi alamamaya başladı.

Dizinin 10. bölümü izleyicilerle geçtiğimiz hafta cuma günü buluşmuştu. Dizi 25.12.2020 Cuma günü final olacak olan 11. bölümüyle fox tv izleyicilerine veda etmeye hazırlanıyor.Dizinin konusu ise vefat eden oğlu Ali Kaan adına Mahir Boztepe (Erdal Beşikçioğlu)’nin bir umut evi açarak gelen kimsesiz çocukların doğru aileyi bulmasını sağlamaya çalışırken orada yetişen çocukların bir arada geçirdikleri zaman ve yaşadıkları olaylar sunuluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin