Ünlü fenomen Kim Kardashianın dersini verdi

018DCE5D-A0DA-418B-882C-BAD059AE23A3
Daha Fazla Göster

Azerbaycan ve Ermenistan arasında 12 Temmuz başlayan çatışmaların ardından, ünlü yıldızlar da bu olaya sosyal medya üzerinden tepkisini koydu.

Türkiye’den Murat Boz, Merve Özbay, Çağla Şikel, Ebru Gündeş, Alişan, Gülben Ergen ve diğerleri Azerbaycana başsalığı verirken, Ermenistanın porno yıldızı Kim Kardashian Azerbaycanı işgalci devlet adlandırdı ve sosyal medya üzerinden protesto etmeye kalkışdı. Bu yetmezmiş gibi, ermeni model Anita Harutyunyan Azerbaycan bayrağını yaktı. Bu olay Azeri ünlülerin sert tepkisine neden oldu. Türkiye’de adından sık sık bahsettiren Azerbaycanlı ünlü fenomen Bayram Nurlu video çekerek önce Kim Kardashiana, sonra Anita Harutyunyana sert mesaj göndererek dersini verdi.

Fenomenin bu videosu bir saatde tıklanma rekorları kırdı. Tüm Azerbaycan, Rusya, Gürcüstan hatta ermeni medyası bile Bayramın bu videosunu haber başlığı yaptı. Hatta olay öyle rezonans doğurduki, Anita Hatutyunyan ve tüm ermeni destekçileri sayfalarında fenomeni paylaşarak videonun silinmesini talep ettiler. Bayramın ermeni bayrağını yaktığı ve Kim Kardshianla Anita Harutyunyanı hakaret ederek fotoğraflarını yaktığı video fenomenin resmi instagram hesabından silinsede, Azerbaycan ve dünya medyası Bayramı haber başlığı yaparak destekledi.

14
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin