Kahramanların hikayesi Kırmızı Kamyon Dizisi’yle hayat bulacak!

kırmızı kamyon
Daha Fazla Göster

Show tv’nin yakında izleyicilere sunacağı , yeni bir soluk, yeni bir hikaye daha doğrusu kahramanlık hikayesi var. Bu hikayenin adı Kırmızı Kamyon.

Yeni yıla yeni bir soluk katacak olan Kırmızı Kamyon dizisi televizyon izleyicilerin beğenisini kazanacağını tahmin ediliyor.

Nedir bu Kırmızı Kamyon ve Kahramanlık hikayesi?

Kırmızı Kamyon dizisinin konusu itfaiyecilerimizin hayatlarını konu alıyor. Dizinin hazırlıkları ise sürüyor. Dizi itfaiyecilerin gerçek hikayelere dayanarak yapılan bir dizi. Kerem Çatay ve Suavi Doğan’ın ortaklığında kurulan 10. Ev’in yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu seçimleri devam ediyor.

Dizinin Oyuncu Kadrosunda kimler var?

Oyuncu kadrosunda yer alacak kadrodaki isimlerin bazıları ise şu şekilde : Feriha Eyüboğlu, Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Aslı Orcan ve Deniz Hamzaoğlu, Ogün Kaptanoğlu ve Timur Ölkebaş.

Dizinin senaryosunun, Meriç Demiray ve Ezgi Özcan tarafından yazıldığı bilinirken, idari yapıcılığını ise Tolga Değirmenci’nin yaptığı dizide yönetmen koltuğunda Osman Kaya oturuyor.

Yeni yılda başlayacak olan Kırmızı Kamyon dizisi değişik bir yapıya sahip, dizinin tüm kalplere dokunabilmesi hedefleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin