Adalar’da pazar ve esnafa korona virüs denetimi

virus
Daha Fazla Göster

Adalar Belediyesine bağlı zabıta ekipleri korona virüs tedbirleri kapsamında Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinasyonuyla denetimlerini sürdürüyor.

Korona virüs salgını ile mücadale kapsamında Adalar’da bulunan marketler sıkı denetime alında. Burgazada Zabıta ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan market denetimlerinin ardından Meclis Üyesi Fatma Bucak ile sokaktaki hayvanlar için mama dağıttı.

M. Dündar Tıraş’tan Pazar Denetimi

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı M.Dündar Tıraş, Çarşamba pazarında alınan önlemleri yerinde kontrol ederek esnafları ziyaret etti.

Heybeliada’da korona virüs önlemleri kapsamında Pazar yerlerinin giriş ve çıkışlarını kontrol altına alarak belediye zabıta ekipleri önlemlerini sürdürüyor. Adalar belediyesine bağlı ekipler ve İBB zabıtalarıyla birlikte pazar yeri denetimini yaptı ve tezgah mesafesini kontrol ederken esnaf ve vatandaşlara uyulması gereken kuralları hatırlattılar.

Pazar yerine maske ve eldiveni olmayanlara maske ve eldiven veren zabıta ekipleri dezenfektan yerleştirerek gelenlere el dezenfektanı kullanılmasını sağlıyor .

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Adalar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin